spenót

100% spenót őrlemény
növényi kapszulában

1 havi adag 8000 Ft


2 havi adag 12000 Ft


3 havi adag 15000 Ft

Biztos te is hallottál már
a spenót jótékony hatásairól:

  • Vércukorszint normalizálásában
  • Vas bevitelben
  • “Elsavasodás” megelőzésében
  • Szem egészségének megőrzésében
  • Vitamin és ásványi anyag pótlás
  • Bőr egészségen megőrzése
  • Folsav miatt, szív és érrendszer
  • Neoxanthin miatt, gyulladás csökkentés

Fogyasztóink mondták:

“Vérszegénységemre sok terméket próbáltam már. De rá kellet jönnöm, hogy a természetnél nincs hatékonyabb gyógyító. A 100% spenót őrleménytől, nem jöttek azok a kellemetlen mellékhatások mint a vaskészítményektől. 4 hónap szedés után, tökéletes vérképem lett. Köszönöm. ”

Anna
“Régóta kerestem már olyan terméket, amely valóban természetes, és elég hatékonya a vitamin és ásványanyag pótlásban. Végre megtaláltam.”

Krisztián
” Ismerösőm ajánlásával kezdtem el szedni, azóta sokkal szebb a bőröm, és az állandó fáradtság is elmúlt néhány hét szedés után. ”

Kitti
” Anyukaként nagyon fontosnak tartom, hogy pontosan tudjam, mit viszek be a gyerek szervezetében. Sajnos manapság nem lehet már hinni a reklámoknak, alaposabban után kell nézni a termékeknek.
A Noniking termékei valóban nem csak az őrleményeket tartalmazzák, semmilyen rejtett adalékanyag nincs bennünk. Így mind a két gyerekemnek ezt adom, a kisebbiknek, széthúzva a kapszulát, kiszórva a port, a nagyobbiknak pedig kapszulával együtt. Javasolom minden igényes anyukának.”

Noémi
” Még időben észlelt vércukorszint ingadozásromra, kerestem természetes, növényi terméket. A spenót vércukorszintre gyakorolt jótékony hatásairól, már sok helyről hallottam, sok készítmény van a piacon. De itt, valóban csak a zöldséget tartalmazó port tudom beszerezni.”

György

Jó tudni :


100% ZÖLDSÉG POR
GYERMEKEK SZÁMÁRA IS KIVÁLÓ VITAMIN FORRÁS

Megrendelem most!
1 havi adag 8000 Ft


2 havi adag
Megtakarítás: 4000 Ft


3 havi adag
Megtakarítás: 9000 Ft

Töltődj fel 100%-ban
TERMÉSZETES vitaminnal


Facebook


Instagram

Rendeld meg most telefonon:
06205383854