noni


100% noni őrlemény
növényi kapszulában

1 havi adag 12000 Ft


2 havi adag 20000 Ft


3 havi adag 24000 Ft

Biztos te is hallottál már
a noni jótékony hatásairól:

  • Multivitaminként
  • Magas antioxidáns tartalmú
  • Immunerősítő
  • Alvás szabályozás
  • Vitamin és ásványi anyag pótlás
  • Gyulladáscsökkentő
  • Energianövelés
  • Antidepresszáns

Fogyasztóink mondták:

“Gyerekeknek immunerősítés”
A Noni valami szuper! Lassan három hónapja adom a gyerekeimnek és szedem én is. Ezelőtt minden héten összeszedtek a gyerekeim minden betegséget az óvodából. Pedig mindig szedtünk valamilyen cég vitaminját, de ezek mellett is orvoshoz jártunk hetente. A plusz kiadás mellett, amit a gyógyszerekre ki kellett adni és a drága vitaminok mellett fizikailag és mentálisan is lemerítő, ha állandóan beteg az ember (pláne, ha a gyereke). Hol torokgyulladás, hol mandula, hol fül, hányás, hasmenés, stb. Mióta adom nekik a Nonit nem voltunk doktornál (!!!), mert nem volt rá szükség! Ez nekünk nagyon nagy szó! Ha mégis látom rajtuk, hogy valami készül kijönni rajtuk, elég pár napig duplázni a kapszula adagjukat, és a vízfogyasztást (normál adag gyerekeknek 1/nap, ha elkezdődne valami betegség, reggel és este is kapnak).
Nem kell mellette gyógyszerekre sem többféle drága vitaminokra kiadni! Több tízezret spórolunk az egészség és energia mellett, ami a legfontosabb!
Szóval túlzás nélkül állítom, hogy a legjobb multivitamin, amit valaha termett a Föld! Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
És ami még fontos szempont, hogy a kapszula forma miatt, azok is könnyen fogyaszthatják, akik Juice formában nem tudják a gyümölcs íze miatt.
Ha valaki nem szereti a kapszulát lenyelni, csak szétszedi és kiszórja italba vagy ételbe (1 kapszula=2 kg Noni=több kiló és több féle gyümölcs; sokkal több beltartalom, mint más készítményekben!)
Szóval mi ezután csak ezt a fajta Nonit fogjuk fogyasztani! És minden ismerősömnek ajánlani fogom!

Enikő
“Kutyusomnál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak”
Briard kutyusomnál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak, melyet azonnal el kellett távolítani. Nem sok esélyt kapott a túlélesre.
Az orvos mindent elkövetett, tökéletes munkát végzett. Nagyon rossz állapotban volt a kutyus. Ekkor gondoltam, hogy ha az embereknél segít a noni akkor az állatoknak sem árt. Elkezdtem 3 x 1 adagban adni.
Az étvágya már egy hét múlva tökéletes volt. Az állapota is lassan javulni kezdett. Azóta eltelt 4 hónap csodálatosan érzi magát, játszik, túrázik, most napi 1 kapszulát kap.
Remélem megmentettem az életét mert nagyon szeretem.
Csiba Györgyné

Csiba Györgyné
“csak pozitív tapasztalataim vannak”
Nem túl sok reményt hozzáfűzve próbáltam ki az első dobozzal. Alapvetően szkeptikus vagyok ezekkel az úgymond csodaszerekkel, amik a piacot uralják… Csak pozitív tapasztalataim vannak. Leginkább a fáradékonyság megszűnése volt az, amire azt mondtam, hogy ez igen! Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek kell egy kis plusz ebben a műanyag világban és akinek fontos az egészség!

Richard
Prosztata problémák”
Egyszerűen átalszom az éjszakát. Nem csak én hanem a családom is. Igaz nekem a prosztatám okozott némi problémát a közelmúltban, de már tényleg csak a múltban. A Nonit elkezdtem szedni, igaz az indíték a családban lévő anyósom volt, aki féléve még megakart halni egy daganat diagnosztizálása után. Laborértéke 3,3-as volt vasból, majd kettő hónap alatt elértük a 8,5 ös szintet. Persze a Noni és az életmódváltás. Szénhidrát nélküli étkezés. Cékla, répa és alma lé, rengeteg mennyiségben. Nem beszélve a közérzetjavulásról, visszajött az életkedve. Köszönjük, jól van az óta is. Igaz túl van több mint ezer szem Noni kapszulán, viszont, igen jól van, és újra van életkedve. Na, szóval ezt tapasztalva kipróbáltam, úgy gondoltam egy kis megelőzésnek nem árthat. Egy hónapja szedtem, amikor észrevettük a családdal, hogy már nem kelek fel éjszakánként, nem rúgok az ágylábába, nem kapcsolgatom a villanyokat, nem kell a vizelés miatt mászkálni, sőt talán én alszom a legtovább a családba.
Köszönjük NONIKING.
Üdvözlettel: Sáska Gyula

Gyula

Jó tudni :


100% ZÖLDSÉG POR
GYERMEKEK SZÁMÁRA IS KIVÁLÓ VITAMIN FORRÁS

Megrendelem most!
1 havi adag 12000 Ft


2 havi adag
Megtakarítás: 4000 Ft


3 havi adag
Megtakarítás:24000 Ft

Töltődj fel 100%-ban
TERMÉSZETES vitaminnal


Facebook


Instagram

Rendeld meg most telefonon:
06205383854