Gyerekeknek immunerősítés”

A Noni valami szuper! Lassan három hónapja adom a gyerekeimnek és szedem én is. Ezelőtt minden héten összeszedtek a gyerekeim minden betegséget az óvodából. Pedig mindig szedtünk valamilyen cég vitaminját, de ezek mellett is orvoshoz jártunk hetente. A plusz kiadás mellett, amit a gyógyszerekre ki kellett adni és a drága vitaminok mellett fizikailag és mentálisan is lemerítő, ha állandóan beteg az ember (pláne, ha a gyereke). Hol torokgyulladás, hol mandula, hol fül, hányás, hasmenés, stb. Mióta adom nekik a Nonit nem voltunk doktornál (!!!), mert nem volt rá szükség! Ez nekünk nagyon nagy szó! Ha mégis látom rajtuk, hogy valami készül kijönni rajtuk, elég pár napig duplázni a kapszula adagjukat, és a vízfogyasztást (normál adag gyerekeknek 1/nap, ha elkezdődne valami betegség, reggel és este is kapnak).
Nem kell mellette gyógyszerekre sem többféle drága vitaminokra kiadni! Több tízezret spórolunk az egészség és energia mellett, ami a legfontosabb!
Szóval túlzás nélkül állítom, hogy a legjobb multivitamin, amit valaha termett a Föld! Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
És ami még fontos szempont, hogy a kapszula forma miatt, azok is könnyen fogyaszthatják, akik Juice formában nem tudják a gyümölcs íze miatt.
Ha valaki nem szereti a kapszulát lenyelni, csak szétszedi és kiszórja italba vagy ételbe (1 kapszula=2 kg Noni=több kiló és több féle gyümölcs; sokkal több beltartalom, mint más készítményekben!)
Szóval mi ezután csak ezt a fajta Nonit fogjuk fogyasztani! És minden ismerősömnek ajánlani fogom!

Leicherné Enikő

 

Prosztata problémák”

Egyszerűen átalszom az éjszakát. Nem csak én hanem a családom is. Igaz nekem a prosztatám okozott némi problémát a közelmúltban, de már tényleg csak a múltban. A Nonit elkezdtem szedni, igaz az indíték a családban lévő anyósom volt, aki féléve még megakart halni egy daganat diagnosztizálása után. Laborértéke 3,3-as volt vasból, majd kettő hónap alatt elértük a 8,5 ös szintet. Persze a Noni és az életmódváltás. Szénhidrát nélküli étkezés. Cékla, répa és alma lé, rengeteg mennyiségben. Nem beszélve a közérzetjavulásról, visszajött az életkedve. Köszönjük, jól van az óta is. Igaz túl van több mint ezer szem Noni kapszulán, viszont, igen jól van, és újra van életkedve. Na, szóval ezt tapasztalva kipróbáltam, úgy gondoltam egy kis megelőzésnek nem árthat. Egy hónapja szedtem, amikor észrevettük a családdal, hogy már nem kelek fel éjszakánként, nem rúgok az ágylábába, nem kapcsolgatom a villanyokat, nem kell a vizelés miatt mászkálni, sőt talán én alszom a legtovább a családba.

Köszönjük NONIKING.

Üdvözlettel: Sáska Gyula

Jobb közérzet”

Jobb közérzet, jobb erőnlét! Szívesen ajánlom másoknak!

Üdvözlettel:

Kis János Miklósné

mérges pókcsípésre

Nem gondoltam volna, de egy mérges pókcsípésre olajjal keverve kipróbáltam a Nonit! 1 éjszaka alatt levitte a gyulladást. Nem csak belsőleg, de külsőleg is segít a Noni.

Oroszlán Emese

“Energikusabb vagyok

Energikusabb vagyok amióta szedem, de az is lehet, hogy a nyár miatt 🙂 !

Kiss Viktória

hátfájásra”

Már nem fáj a hátam annyira!

Mihalovics Viktor

“Több energiával rendelkezk

Általános közérzet javult, több energiával rendelkezek

Béres Péter

Élénkítő hatású”

Élénkítő hatású. Könnyen emészthető. Ezt a vitamint ajánlanám másnak is.

Oláh Gyuláné

természetes vitaminként”

Ha vitamint akkor csak természeteset, és persze a leghatékonyabbat! Nekem ez a Noni!

Szabó Natália

jobb az emésztésem”

Jobb az emésztésem, az alvás is jobb. Állóképesség  segítésében segítséget ad.

Mátravölgyi Jánosné

menstruációs problémákra

Menstruációs problémákra, számomra az egyetlen működő készítmény. Ráadásul egy természetes vitaminbomba

Payer Laura

“Érezhető volt a javulás…”

Reggel egy pohár hideg vízbe kevertem a port ami a kapszulában volt….tisztára mintha hársfa teát ittam volna.Érezhető volt a javulás

Bernáth Balázs

nagyon jó

Nagyon jó, pár hónapja használom ès szeretem

Töldezsánné Pálmai Szilvia

“már sokkal könnyebb…”

Régen küzdöttem a menstruációs görcsökkel. Volt, hogy az egész napomat ágyban töltöttem úgy fájt a hasam, de amióta szedem a NONI kapszulát, már sokkal könnyebben átvészelem a női napokat.

Bakos Andrea

sokkal jobb az erőnlétem

Már az első hónapban könnyebben ment a lépcsőzés, sokkal jobb az erőnlétem.

Szalmási Ferenc

“egyáltalán nincs az eddig megszokott izomláz”

Az edzések után egyáltalán nincs az eddig megszokott izomláz, és szedése sokat segít a pihentető alvásban is.
Ajánlom mindenkinek!

Szabó Natália

szépség vitaminok helyett

A szokásos “szépség vitaminok” helyett próbáltam ki. A hajam és a körmöm végre elkezdett nőni, évekig nem változott eddig egyik készítménytől sem. A Noni viszont már az első hónapban segített!!!!!

Szerencsé Alexandra

Kutyusomnál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak”

Briard kutyusomnál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak, melyet azonnal el kellett távolítani. Nem sok esélyt kapott a túlélesre.
Az orvos mindent elkövetett, tökéletes munkát végzett. Nagyon rossz állapotban volt a kutyus. Ekkor gondoltam, hogy ha az embereknél segít a noni akkor az állatoknak sem árt. Elkezdtem 3 x 1 adagban adni.
Az étvágya már egy hét múlva tökéletes volt. Az állapota is lassan javulni kezdett. Azóta eltelt 4 hónap csodálatosan érzi magát, játszik, túrázik, most napi 1 kapszulát kap.
Remélem megmentettem az életét mert nagyon szeretem.

Csiba Györgyné

“csak pozitív tapasztalataim vannak”

Nem túl sok reményt hozzáfűzve próbáltam ki az első dobozzal. Alapvetően szkeptikus vagyok ezekkel az úgymond csodaszerekkel, amik a piacot uralják… Csak pozitív tapasztalataim vannak. Leginkább a fáradékonyság megszűnése volt az, amire azt mondtam, hogy ez igen! Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek kell egy kis plusz ebben a műanyag világban és akinek fontos az egészség!

Fésze Rihard

sokkal kevesebbet alszok, mégis kipihentebb vagyok

Az idei szokásos őszi megfázásom elmaradt. Érezhetően segít a stresszes életmód kezelésében, és ami még látványosabb eredmény, sokkal kevesebbet kell aludnom, mégis kipihentebb vagyok! Ráadásul mindez napi 200 Ft-ért!

Takács Gyula

menstruációs panaszaim mára teljesen elmúltak

5 hónapja folyamatosan szedem a nonit!!!!!
Menstruációs panaszaim előbb enyhültek, mára már teljesen elmúltak!!!!!!
Nem vagyok fáradékony annyira, mégis úgy alszom mint a bunda. 🙂

Bakos Enikő Alexandra

“teljesen megszűntek a panaszok

A NONI kapszula szedése már 1,5 hónap után enyhítette, minden egyes hónapban egyre enyhébb menstruációs panaszok jelentkeztek. Néhány hónap után pedig teljesen megszűntek.

Nagy Zoé