Őrizd meg az egészségedet, a természet erejével!

Megrendelem!

Miért olyan különlegesek ezek a termékek?

 

 

  • Mert kiemelkedő figyelmet szentelünk annak, hogy műtrágya és egyéb toxikus anyagok elkerülésével növekedjenek a zöldségeink. Trópusi gyümölcsünk a NONI, pedig a gyönyörű Tahitiről származik.
  •  30-40 C-on szárítjuk ki, hogy a vitaminokat és ásványanyagokat megőrizzék, csupán a vizet veszítsék el. Nagyjából 95%-át elveszítik a víztartalmuknak.
  • Növényi kapszulába töltjük, a finomra őrölt zöldségeket és gyümölcsöket, minden adalékanyagot, tartósítószert, vagy szintetikus összetevőt elkerülünk.

Te mire keresel természetes gyógymódot?
( Olvasd el, mit javasolunk!)

A NONI felbecsülhetetlen értékű növény

Kínában, Indiában és Polinéziában több mint 2000 éve használják a gyógyításban. A NONI gyümölcs leve egészséget megőrző táplálék-kiegészítőként lassanként bekerült az emberek napi étrendjébe.

24 000 páciens 77%-ának beszámolói alapján megállapíthatjuk, hogy a NONI javulást eredményezett rákos megbetegedésekben, szív- és érrendszeri problémákban, cukorbetegség, és az immunrendszer működésének rendellenességei esetén.

A NONI a legerősebb antioxidáns, sejtregeneráló. 100%-ig természetes gyümölcskészítmény adalékok nélkül. Minden szükséges vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, így 2 db kapszulával helyettesítheti az összes vitaminkészítményt.

Tudj meg többet a Noniról

A NONI orvosi szemmel

“Néhány probléma, amelyeket a NONI gyümölcs fogyasztása kedvezően befolyásol: magas vérnyomás, menstruációs görcsök, izületi gyulladások, gyomorfekély, rándulások, sérülések, depresszió, szenilitás, emésztési zavarok, érelmeszesedés, véredény problémák, drogfüggőség, fájdalomcsillapítás és még sok egyéb. Annak ellenére, hogy a fenti lista úgy fest, mint egy kitépett lap a Vándor Kuruzslók kézikönyvéből, mégis valószínűleg konzervatív. A NONI-ban levő a szabad xeronin molekuláris szinten fejti ki hatását, és a sérült sejteket gyógyítja. Elsődleges funkciója a specifikus proteinek merevségének és formájának szabályozása. Mivel ezek a proteinek különböző feladatokat látnak el a sejten belül, érthető, hogy a Noni hatása hihetetlenül széleskörű fiziológiai reakciókat produkál.”

Dr. Ralph Heinicke

“Egy igen jelentős tanulmányon dolgozok, amelyet a Hawaii Egyetemen, az általam vezetett kutatócsoport állít össze. Korábbi, fantasztikus tapasztalataim miatt váltam érdekeltté a NONI gyümölcsről szóló tanulmány elkészítésében. Apukám egy jó barátján segített a NONI gyümölcs, később pedig én adagoltam egy haldokló kutyának. A kutya csodával határos módon gyógyult fel, és eldöntöttem, hogy többet szeretnék megtudni erről a gyümölcsről.”

Dr. Annie Hirazumi Kim
Kutató-orvos, USA

Tudományos minősítés

Az O.R.A.C. érték egy nemzetközileg elfogadott, hitelesített, szabadalmaztatott szabványrendszer, mely az élelmiszerek antioxidáns kapacitásának mértékét jelzi 100 gramm bevizsgált anyagra nézve. A számok is jól mutatják a noniban rejlő fantasztikus értéket.

340,000 » NONI gyümölcs héja
3,082 » alma
2,400 » áfonya
1,506 » NONI juice

Böngéssze a blogunkat további hasznos tanácsokért

10 jó tanács a vérnyomás csökkentésére

10 jó tanács a vérnyomás csökkentéséhez: Végezzünk DASH-diétát A DASH-diéta lényege a sok zöldség, gyümölcs és alacsony zsírtartalmú tejtermék fogyasztása a só, vörös húsok, édességek és cukros italok mennyiségének csökkenése mellett. Megfelelően alkalmazott...

bővebben

Ezekkel a vitaminokkal turbózd fel a szervezetedet a télre!

Ezekkel a vitaminokkal turbózhatod fel szervezetedet a télre! Ahogy a napok egyre hűvösebbek lesznek, a tél is megállíthatatlanul közeledik, annak minden kellemetlen betegségével együtt. Mivel ősszel a boltok polcaira jóval kevesebb friss gyümölcs és zöldség kerül,...

bővebben
Select your currency
HUF Magyar forint