Őrizd meg az egészségedet, a természet erejével!

Megrendelem!

Miért olyan különlegesek ezek a termékek?

 

 

  • Mert kiemelkedő figyelmet szentelünk annak, hogy műtrágya és egyéb toxikus anyagok elkerülésével növekedjenek a zöldségeink. Trópusi gyümölcsünk a NONI, pedig a gyönyörű Tahitiről származik.
  •  30-40 C-on szárítjuk ki, hogy a vitaminokat és ásványanyagokat megőrizzék, csupán a vizet veszítsék el. Nagyjából 95%-át elveszítik a víztartalmuknak.
  • Növényi kapszulába töltjük, a finomra őrölt zöldségeket és gyümölcsöket, minden adalékanyagot, tartósítószert, vagy szintetikus összetevőt elkerülünk.

Te mire keresel természetes gyógymódot?
( Olvasd el, mit javasolunk!)

A NONI felbecsülhetetlen értékű növény

Kínában, Indiában és Polinéziában több mint 2000 éve használják a gyógyításban. A NONI gyümölcs leve egészséget megőrző táplálék-kiegészítőként lassanként bekerült az emberek napi étrendjébe.

24 000 páciens 77%-ának beszámolói alapján megállapíthatjuk, hogy a NONI javulást eredményezett rákos megbetegedésekben, szív- és érrendszeri problémákban, cukorbetegség, és az immunrendszer működésének rendellenességei esetén.

A NONI a legerősebb antioxidáns, sejtregeneráló. 100%-ig természetes gyümölcskészítmény adalékok nélkül. Minden szükséges vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, így 2 db kapszulával helyettesítheti az összes vitaminkészítményt.

Tudj meg többet a Noniról

A NONI orvosi szemmel

“Néhány probléma, amelyeket a NONI gyümölcs fogyasztása kedvezően befolyásol: magas vérnyomás, menstruációs görcsök, izületi gyulladások, gyomorfekély, rándulások, sérülések, depresszió, szenilitás, emésztési zavarok, érelmeszesedés, véredény problémák, drogfüggőség, fájdalomcsillapítás és még sok egyéb. Annak ellenére, hogy a fenti lista úgy fest, mint egy kitépett lap a Vándor Kuruzslók kézikönyvéből, mégis valószínűleg konzervatív. A NONI-ban levő a szabad xeronin molekuláris szinten fejti ki hatását, és a sérült sejteket gyógyítja. Elsődleges funkciója a specifikus proteinek merevségének és formájának szabályozása. Mivel ezek a proteinek különböző feladatokat látnak el a sejten belül, érthető, hogy a Noni hatása hihetetlenül széleskörű fiziológiai reakciókat produkál.”

Dr. Ralph Heinicke

“Egy igen jelentős tanulmányon dolgozok, amelyet a Hawaii Egyetemen, az általam vezetett kutatócsoport állít össze. Korábbi, fantasztikus tapasztalataim miatt váltam érdekeltté a NONI gyümölcsről szóló tanulmány elkészítésében. Apukám egy jó barátján segített a NONI gyümölcs, később pedig én adagoltam egy haldokló kutyának. A kutya csodával határos módon gyógyult fel, és eldöntöttem, hogy többet szeretnék megtudni erről a gyümölcsről.”

Dr. Annie Hirazumi Kim
Kutató-orvos, USA

Tudományos minősítés

Az O.R.A.C. érték egy nemzetközileg elfogadott, hitelesített, szabadalmaztatott szabványrendszer, mely az élelmiszerek antioxidáns kapacitásának mértékét jelzi 100 gramm bevizsgált anyagra nézve. A számok is jól mutatják a noniban rejlő fantasztikus értéket.

340,000 » NONI gyümölcs héja
3,082 » alma
2,400 » áfonya
1,506 » NONI juice

Böngéssze a blogunkat további hasznos tanácsokért

Mit kell tudni a kollagénről?

A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban és porcainkban. Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával (pl csontleves, kocsonya, stb) hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon nehezen emészthető. A kollagén az...

bővebben

10 jó tanács a vérnyomás csökkentésére

Az alábbi 10 pontból talán többet alkalmaz jelenleg is.Most az 1-es pontra szeretnénk felhívni a figyelmét, de ne hagyja figyelmen kívül a2-10-es pontokat sem! 1. Eddig sajnos nem volt kapható olyan természetes vérnyomást csökkentő, zöldségekből kivont eszencia, ami a...

bővebben

Ezekkel a vitaminokkal turbózd fel a szervezetedet a télre!

Ezekkel a vitaminokkal turbózhatod fel szervezetedet a télre! Ahogy a napok egyre hűvösebbek lesznek, a tél is megállíthatatlanul közeledik, annak minden kellemetlen betegségével együtt. Mivel ősszel a boltok polcaira jóval kevesebb friss gyümölcs és zöldség kerül,...

bővebben


4 HAVI NONI KAPSZULA 3 HAVI ÁRÁÉRT🤩
A 4.ET AJÁNDÉKBA ADJUK🎁

https://noniking.hu/hu/product/tavaszi-vitaminbomba-akcio/