Gyömbér, gyulladás és fájdalom ellen

Szüntesse meg a régóta fennálló fájdalmát
3 hónap alatt!

2005 novemberében 2 kutatást hajtottak végre aminek eredménye miatt megdöbbentő és különleges következtetésre jutottak.
Ezt a PhD Masoud Haghighi és társai publikálták:

1.) A gyömbér van olyan hatékony, mint az ibuprofen!

Ezt a világhírű és elismert Dr Krishna C. Srivastava, a Dániai Odense egyetem kutatója publikálta egy tanulmányban. Ő egyenesen kijelentette, hogy a kutatésai során azt a hihetetlennek tűnő eredményt kapta miszerint:

2.) A gyömbér hatékonyabb (ízületi) fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő, mint a laboratóriumokban előállított nem- szteroid gyulladáscsökkentők és fájdalomcsillapítók!

Továbbá az is kiderült Dr Krishna C. Srivastava kutatásaiból, hogy a gyömbér nem csak ízületi gyulladást és fájdalmat képes hatékonyan csökkenteni, de még a megduzzadt ízületekkel és “csodát” tesz. Ugyan is elősegíti a duzzanatok mihamarabbi megszűnését.

Most kihagyhatatlan AKCIÓVAL juthatssz csomagunkhoz.

 • Fájdalom
  csillapító
 • Gyulladás csökkető
 • Duzzanatok megszüntetése

A legközelebb elhelyezett raktárunkon lévő termék mennyisége korlátozott.

60 db.

 


AKCIÓS ÁR

Több, mint 12-féle antioxidánst tartalmaz, amelyek segítenek a gyulladás előidézésében szerepet játszó szabad gyökök semlegesítésében.

Nekik már bevált!
Te miért várnál tovább? 

Sajnos az évek óta tartó nagy súlyokkal való edzés, az én ízületeimet is megstrapálta.
Újra és újra fellépő gyulladásokra, és fájdalmakra kerestem gyógymódot. Mióta a Noniking 100% gyömbér őrleményét szedem, a fájdalmai 70 % elmúlt, és a gyulladás sem jön elő :)​

Éva
Súlyzós edzésektől kezdődő gyulladásom pár hét alatt teljesen megszüntette, pluszként pedig immunrendszer erősítésében is segítséget nyújt! Ha te is természetes megoldások híve vagy próbáld ki ezt a igazoltan bevizsgált, engedélyezett, MAGYAR terméket!

András

A gyömbér igazán gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és egyéb hatóanyagokban. A kutatások szerint egész pontosan 115 különböző hatóanyagot tartalmaz. Többek között megtalálható benne, az ízületek szempontjából nagyon fontos C- vitamin, magnézium és cink is! Ugyanakkor rengeteg antioxidáns is kimutatható benne, és egyéb olyan hatóanyagok, amelyek révén a gyömbér hatékonyan tudja megszüntetni az ízületi gyulladást és fájdalmat. 

Emellett az izomgörcsöket is csökkenti.

A fentieket olvasva úgy gondolom, hogy most már TE is érted, hogy miért olyan fontos, hogy rendszeresen, akár naponta fogyassz gyömbért.

Kiváltképpen, ha már kialakult nálad térdízületi porckopás, vagy csípőízületi porckopás és akkor is javasolt fogyasztása, ha esetleg reumával küzdenél.

kalapácsujj
ízületi-gyulladás (1)
Arthritic hands of a 93 year old female patient with rheumatoid arthritis. The finger joints have become inflamed and swollen. Rheumatoid arthritis is caused by the immune system attacking the body's own tissues, causing progressive joint and cartilage destruction. As the cartilage is worn away, new bone grows as part of the repair process. This causes stiffness and deformity of the fingers. Treatment is with anti-inflammatory drugs and physiotherapy.
afd62d9684b8
000052978_ra

Egy teljes kúra után a gyulladás intenzitása enyhül.

Kellően hat, a betegség okára,
nullára csökkentve a fájdalmat.

Miben más,mint az összes többi gyömbér?

– Kiemelkedő figyelmet szentelünk annak, hogy műtrágya és egyéb toxikus anyagok elkerülésével növekedjenek a zöldségeink.

 •  – 30-40 C-on szárítjuk le, hogy a vitaminokat és ásványanyagokat megőrizzék, csupán a vizet veszítsék el. Nagyjából 95%-át elveszítik a víztartalmuknak.– Ezáltal a havi adag 30-40 kg nyers vitamin és ásványanyag tartalmának felel meg!
  Nyersen ennyit nem tudnunk elfogyasztani!
 • -Növényi kapszulába töltjük, a finomra őrölt zöldségeket minden adalékanyagot, tartósítószert, vagy szintetikus összetevőt elkerülünk.

Kihagyhatatlan kedvezménnyel +INGYENES SZÁLLÍTÁS

Gyors szállítás Magyarország egész területén

A legközelebb elhelyezett raktárunkon lévő termék mennyisége már csak:

51 db.

 


40% kúra vásárlás

 • Fájdalom
  csillapító
 • Gyulladás csökkető
 • Duzzanatok megszüntetése

Gyömbér egyéb előnyei

Emésztés segítése

Immunrendszer védelme

Émelygés megszüntetése

Termékünk bármilyen gyógyszer mellé fogyasztható,
kismamák is szedhetik

A legközelebb elhelyezett raktárunkon lévő termék mennyisége már csak:
15 db.

 


MEGRENDELEM KEDVEZMÉNNYEL

 • Fájdalom
  csillapító
 • Gyulladás csökkető
 • Duzzanatok megszüntetése