Mi a fiatal, feszes bőr titka?

Mi a fiatal, feszes bőr titka?

Hogyan lassíthatod a bőr öregedését?

Természetes, hogy a kollagén és a hialuron termelődése az életkor előrehaladtával csökken.
Ugyanakkor bizonyos nagyon egyszerű, mindennapos döntések meghozatalával javíthatjuk a bőrön megjelenő veszteségek jeleit

A megoldás: kollagénnel a ráncok ellen!


A kollagén a szervezet fő proteinje.

Mindenben benne van: a csontokban, a bélben, a fogakban, az izmokban. Mindenhol. És a test minden nap előállítja, de a kor előrehaladtával a termelése lassul.

100% kollagén peptid
növényi kapszulában


A Kollagén
:
A bőr nagy részét kollagén és víz alkotja.
A kollagén a bőr fő proteinje. Önmagában a kollagén adja a bőr száraz tömegének (ha kizárjuk a vizet) 80–90% -át. Háromszoros spirálra emlékeztet, vagyis egy spirálszerkezet, amely három, körülbelül több száz aminosavat tartalmazó láncból áll.

A KOLLAGÉN TERMELŐDÉSE 25 ÉV FELETT CSÖKKEN!
KEZD EL IDŐBEN PÓTOLNI!Megrendelem most!
1 havi adag 12000 Ft2 havi adag
Megtakarítás: 4000 Ft3 havi adag
Megtakarítás: 12000 Ft

A kollagén lenne a feszes bőr titka?

Jelentős vízmegkötő tulajdonságú összetett fehérje a bőr struktúrájának nélkülözhetetlen vázanyaga.

napsugárzás, a légszennyezés és az öregedési folyamatok nemtől függetlenül lassítják a kollagén termelést, melynek első jelei a bőr öregedése és megfakulása, a mimikai ráncok megjelenése a csontok mozgását lehetővé tévő porcszerkezet elvékonyodása. 

A kollagén szájon át történő bevétele csökkentheti az életkorral járó mimikai ráncok mélységét, fokozhatja a bőr folyadéktartalmát.

A kollagén sűrűség az életkor előrehaladtával fokozatosan csökken.
Ez a folyamat összefüggésben áll a bőr öregedésével járó elvékonyodásával.

A folyamat ráncok megjelenését, a bőr rugalmasságának elvesztését eredményezi. A kollagén mennyiség az életkor előrehaladtával folyamatosan csökken.
 Hatására a bőr szárazabbá, fénytelenebbé válik.

Napfényhatásra a bőrszerkezet kedvezőtlen szerkezeti átalakuláson megy keresztül, amelyben főként a  kollagén sérülés, ill. csökkenése játssza a főszerepet.
 A bőr rugalmasságáért és a bőr folyadéktartalmáért felelős.

Összefoglalva elmondható, hogy a kollagén rendkívül fontos szerepet tölt be szervezetünkben, a bőrben, porcokban. Saját térfogatának tízezerszeresét köti meg, így alkot gél formát. 

Mire jó még?

  • Erősítheti a csontokat és az ízületeket
  • Javíthatja a bőr szilárdságát és rugalmasságát
  • Táplálhatja a hajat és a körmöket
  • Fokozhatja a teljesítményt és az izomépítést
  • Támogathatja az emésztést

Nem csak fiatalságunk védelmében érdemes kollagént juttatni szervezetünkbe.
Előzd meg a porckopás kialakulását még ma!


Ezekről az ábrákról könnyen levehető miért fontos pótolnunk a kollagént !

A kollagén a szervezetünk egyik legfontosabb alkotóanyaga. Egyfajta rostos kötőszövet, amely a szerveink és szöveteink rugalmasságát adja, emellett a sejtek stabilitását is biztosítja. A kollagén azonban nem csak kötőszövet, hanem a növekedés és szinte az összes testszövet megújulásának elsődleges serkentője.

A kollagén egy nagy teherbírású, rostos fehérje, amely fontos alkotóeleme a csontoknak, porcoknak, inaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek. Szervezetünk kollagén-szintje nagyban befolyásolja a bőrünk és szöveteink feszességét és rugalmasságát. A kollagén emellett táplálja a hajat, bőrt, körmöket.

A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban és porcainkban. Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával (pl csontleves, kocsonya, stb) hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon nehezen emészthető. A kollagén az emésztés során kisebb alkotóira, peptidekre, majd egy része utána aminosavakra bomlik, így jut a véráramba, hogy aztán a bőrben és ízületekben kifejthesse hatását.

Termékünkben a kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van. Így a felszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli. Ez az emésztést már alig igénylő kollagén peptid (hidrolizált kollagén) segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működését, hajlékonyságát.
Megrendelem most!
1 havi adag 12000 Ft2 havi adag
Megtakarítás: 4000 Ft3 havi adag
Megtakarítás: 12000 Ft

A haj, a bőr és a köröm vitaminja is!

Egyes vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek nagyon fontosak a haj-, a bőr- és a körömápolásban. Nem megfelelő táplálkozás, fogyókúra vagy valamilyen fennálló betegség esetén ezekből az anyagokból nem kerül elegendő mennyiség a szervezetbe.
Ha a hiányuk tartósan fennáll, előfordulhatnak olyan problémák, melyek a külsőnkön jelentkeznek, pl. hajhullás, gyenge, töredező körmök, száraz, hámló bőr.HAJ :

A hajszálak gyökerei a bőr középső, úgynevezett irha rétegében helyezkednek el, tehát innen nő ki a hajszál. Mivel az irha 90%-át kollagén alkotja, a fejbőrben a hajhagymákat tulajdonképpen egy kollagénburok veszi körül, ebben növekednek, és ezen keresztül jutnak tápanyaghoz. A legújabb kutatások szerint gyakran alakul ki hajhullás amiatt, hogy a hajhagymát körül vevő szövetek megkeményednek. A szövetek megkeményedése miatt ugyanis elkezd gyengülni a vérkeringés, ezért a hajgyökerek nem jutnak elegendő tápanyaghoz. Elkezdnek sorvadni, majd a végül elengedik a hajszálakat, így ez a folyamat akár kopaszodáshoz is vezethet. Az öregedési folyamatok előrehaladtával tehát a bőrben található kollagén mennyiségének csökkenése, és minőségének romlása, valamint az időskori hajhullás, hajritkulás kialakulása között szoros összefüggés van. Ebből fakadóan a bőr rugalmasságának a megőrzése a haj szépsége szempontjából is rendkívül fontos. A haj ugyanis csak akkor szép és tudja megőrizni szépségét, ha intenzív vérkeringés által a hajhagymákat tápanyagban gazdag vér táplálja.

BŐR:

Ahogyan a testünk az izmok építésére használja, a kollagén a bőrünknek is rugalmasságot és feszességet ad. A neve egy görög szóból származik: a kólla ragasztót jelent. Az I. és a III. típusú kollagén összekötődnek a dermiszben, mint egy összekötő párna.
Fibroblastok, a dermisz (a bőr második rétegének) sejtjei állítják elő, amelyek az elasztin kiválasztásáért is felelősek. És az elasztinnal és más glikoproteineknek nevezett proteinekkel együtt a kollagén az úgynevezett extracelluláris mátrix részét képezi. Ez a hálózat tartja a bőrt, mint egy izom, és biztosítja annak tényleges fizikai tulajdonságait, mint például a tónusosságát, rugalmasságát és feszességét.

KÖRÖM :

Egészségesen tartja a körmöket!

A kollagén kiegészítés megakadályozhatja a törékeny és törött körmöket, és támogatja a köröm növekedését. Egy tanulmány megállapította, hogy a szájon át történő kollagén bevitelnek a következő előnyei voltak:

A köröm növekedése 12% -kal nőtt.

42% -kal csökkentette a törött körmök gyakoriságát.

A résztvevők 64% -a jelentős javulást tapasztalt a törékeny körmökben.

A résztvevők 88% -a tapasztalt javulást 4 hét után.Megrendelem most!
1 havi adag 12000 Ft2 havi adag
Megtakarítás: 4000 Ft3 havi adag
Megtakarítás: 12000 Ft

Fogyasztóink már bevált, te miért várnál tovább?!

Megelőzésre kezdtem el szedni,és magam sem hittem el, hogy az apróbb mimikai ráncokat, és kialakuló szarkalábakat valóban fel tudja tölteni.
Elégedetten tapasztaltam hogy már a második doboz után, látványosan kisimult a bőröm, feltöltődtek az apróbb ráncaim.
Hűseges fogyasztójuk leszek, és ajánlom mindenkinek a termékeiket.

Balázs
A kollagén sokat változtatott a hajamon. Gyorsabban nő, fényesebb és kevésbé töredezik!

Natália
Minden termék megfizethető áron kapható.
Minden eddig vásarolt terméknek maximálisan hasznát vettem ..
sőt tanácsokkal is ellátnak.
Maximálisan meg vagyok elégedve.
Mindenkinek merem ajánlani.

Alex

plasma-pen-szajkornyek-1
unnamed (4)
face woman wrinkles before and after procedures
bef1
05

Előző
Következő


Megrendelem most!
1 havi adag 12000 Ft2 havi adag
Megtakarítás: 4000 Ft3 havi adag
Megtakarítás: 12000 Ft

Termékünk bármilyen más gyógyszerrel egyszerre bevehető,
 kismamák is fogyaszthatják!

Rendeld meg most telefonon:
06205383854


Facebook


Instagram