Erősítsd immunrendszered Nonival!

Te tudod, hogy mi a különbség a szintetikus és természetes vitaminok között?

A vitaminok elengedhetetlenek egészségünk megőrzéséhez, jelenlétük a táplálékban létfontosságú.

Kutatások szerint a mai tápanyagban hiányos ételek miatt minden embernek szüksége van vitaminok pótlására. Ellenkező esetben a testünknek kell pótolnia a tápanyag hiányát. Sok ember elkerülhette volna a szívbetegséget, cukorbetegséget, rákot, és más betegségeket, hogyha megfelelő táplálkozásban lett volna részük. De nem minden vitamin tesz jót nekünk.

A legtöbb piacon levő vitamin, amit most gyártanak, inkább szintetikus vitamint tartalmaz, mint teljes vitaminokat, amit zöldségből vagy gyümölcsből nyernek, mivel a szintetikus vitaminokat olcsóbb előállítani.

Ellentétben a zöldségekből, gyümölcsökből nyert vitaminokkal, a szintetikus vitaminok nem pont úgy viselkednek a szervezetünkben, mint a teljes értékű táplálékokban található természetes vitaminok. Sok szintetikus vitamin tápanyagokat vesz el a szervezetünkből, és megterheli a vesénket, mielőtt kiürülne.  A táplálékban természetes formában előforduló vitaminok minden szükséges összetevőt tartalmaznak.

Jó példa erre a C-vitamin. A szintetikus vitamin csak aszkorbinsavat tartalmaz, vagy aszkorbátot, ami az aszkorbinsav kevésbé savas formája. A természetes C-vitaminban azonban nem csak aszkorbinsav van, hanem rutin, bioflavonoidok, K-faktor, J-faktor, P-faktor, tyrosináz és aszkorbinogen. Ha csak a szintetikus C-vitamin tablettát alkotó aszkorbinsavat vesszük magunkhoz, szervezetünknek máshonnan kell elvennie a teljes C-vitamin komplexum többi alkotórészét. Ha ehhez nem áll elegendő tartalék rendelkezésre, az aszkorbinsav önmagában nem biztosítja azokat az előnyöket, melyekre a teljes C-vitamin képes. Némi keringés után a fel nem használt aszkorbinsav a vizelettel kiürül.

Természetesen a legideálisabb az, ha a vitaminszükségletünket teljes értékű táplálékból tudjuk fedezni, azért is, mert a táplálékban olyan ásványi anyagokkal együtt található a vitamin, melyek hasznosulását elősegítik. Ilyenkor merül fel az, hogy “persze, de a mai zöldségek, gyümölcsök már nem tartalmaznak annyi hasznos tápanyagot, mint korábban”. Így van, ezért kell törekedni arra, hogy lehetőleg biotermékeket vegyünk, és piacon, termelőtől talán olcsóbb is, mint a bio boltban.

Hallottál már a vitamindús NONI gyümölcsről?


A Noni a legerősebb antioxidáns, sejtregeneráló.


Természetes módon tudjuk vele pótolni a vitaminokat!

Több mint 160 ásványi anyagot, vitaminokat, enzimeket és egyéb tápanyagokat tartalmaz.

A gyümölcsöt csak leőröltük, hogy a minden hasznos összetevőjét megőrizze.

Így töltöttük mindenféle adalékanyagot kihagyva természetes zselatin kapszulába.

Felbecsülhetetlen értékű gyümölcs

Kínában, Indiában és Polinéziában több mint 2000 éve használják a gyógyításban.

A NONI gyümölcs egészséget megőrző táplálék-kiegészítőként lassanként bekerül az emberek napi étrendjébe ismételtenMegrendelem

 • Készítsd fel szervezetedet a hideg időre​
 • Előzd meg a vitaminhiányt!
 • Légy energikusabb!
 • Válaszd a természet adta lehetőségeket!
 • Regeneráld megviselt szervezetedet!
 • Gondolj szeretteidre is! Ajándékozz egészséget!

Ne gondolkozz tovább!
Rendeld meg most!2 havit rendelek!

 

 

 

 

CSOMAGBAN OLCSÓBB

 3 havit rendelek!

10 jel ami a gyenge immunrendszerről árulkodik:

Miért a mi termékünket válassz ?

  • 100%-ig természetes gyümölcskészítmény adalékok nélkül
  • 30-40 C-on szárítjuk ki, hogy a vitaminokat és az ásványanyagokat megőrizzék

  • Növényi kapszulába töltjük, minden adalékanyagot, tartósítószert, vagy szintetikus összetevőt elkerülünk.

Ne gondolkozz tovább!
Rendeld meg most!2 havit rendelek!

 

 

 

 

CSOMAGBAN OLCSÓBB

 3 havit rendelek!

Vitaminpótlás mellett, mi mindenben segíthet még?

Noni orvosi szemmel

Dr. Neil Solomon

a John Hopkins képzett orvosa

“Az első reakcióm a NONI-val kapcsolatban ugyanaz volt, mint a legtöbbeknek. Egyszerűen fogalmazva, kételkedtem. Hogy lehet egy gyümölcsnek ennyiféle gyógyhatása? Miért nem hallottam róla korábban? És a név, a különös hangzású név, mint a noni nem igazán tette hitelessé, hogy ez egy gyógyhatású anyag. Így hát kutattam. Természetes, hogy van egy nagyon erős ellentét a gyógynövények és más természetes termékek felemelkedése és a gyógyszertári szerek és a hozzájuk kapcsolódó iparágak között. Szomorú ugyan, de az üzlet az üzlet. Minden dollár, amit egy természetes táplálék kiegészítőket gyártó megkeres, egyidejűleg 1 $ veszteséget jelent a hagyományos gyógyszeriparnak. Miután felülvizsgáltam több mint 10.000 noni fogyasztó eredményeit, meggyőződtem róla, hogy a noni kétségtelenül számos orvosi területen olyan hatásossággal rendelkezik, melyet a modern orvostudomány sem hagyhat figyelmen kívül!”

Dr. Ralph Heinicke

“Néhány probléma, amelyeket a NONI gyümölcs fogyasztása kedvezően befolyásol: magas vérnyomás, menstruációs görcsök, izületi gyulladások, gyomorfekély, rándulások, sérülések, depresszió, szenilitás, emésztési zavarok, érelmeszesedés, véredény problémák, drogfüggőség, fájdalomcsillapítás és még sok egyéb. Annak ellenére, hogy a fenti lista úgy fest, mint egy kitépett lap a Vándor Kuruzslók kézikönyvéből, mégis valószínűleg konzervatív. A NONI-ban levő a szabad xeronin molekuláris szinten fejti ki hatását, és a sérült sejteket gyógyítja. Elsődleges funkciója a specifikus proteinek merevségének és formájának szabályozása. Mivel ezek a proteinek különböző feladatokat látnak el a sejten belül, érthető, hogy a Noni hatása hihetetlenül széleskörű fiziológiai reakciókat produkál.”


Dr. Annie Hirazumi Kim Kutató-orvos, USA

“Egy igen jelentős tanulmányon dolgozok, amelyet a Hawaii Egyetemen, az általam vezetett kutatócsoport állít össze. Korábbi, fantasztikus tapasztalataim miatt váltam érdekeltté a NONI gyümölcsről szóló tanulmány elkészítésében. Apukám egy jó barátján segített a NONI gyümölcs, később pedig én adagoltam egy haldokló kutyának. A kutya csodával határos módon gyógyult fel, és eldöntöttem, hogy többet szeretnék megtudni erről a gyümölcsről.Tégy egy próbát egészségedért!

Ne gondolkozz tovább!
Rendeld meg most!2 havit rendelek!

 

 

 

 

CSOMAGBAN OLCSÓBB

 3 havit rendelek!

Tapasztalatok :

 

Élénkítő hatású”

Élénkítő hatású. Könnyen emészthető. Ezt a vitamint ajánlanám másnak is.

Oláh Gyuláné

 

“Jobb az emésztésem”

Jobb az emésztésem, az alvás is jobb. Állóképesség  segítésében segítséget ad.

Mátravölgyi Jánosné

 

“Természetes vitaminként”

Ha vitamint akkor csak természeteset, és persze a leghatékonyabbat! Nekem ez a Noni!

Szabó Natália

“Csak pozitív tapasztalataim vannak”

Nem túl sok reményt hozzáfűzve próbáltam ki az első dobozzal. Alapvetően szkeptikus vagyok ezekkel az úgymond csodaszerekkel, amik a piacot uralják… Csak pozitív tapasztalataim vannak. Leginkább a fáradékonyság megszűnése volt az, amire azt mondtam, hogy ez igen! Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek kell egy kis plusz ebben a műanyag világban és akinek fontos az egészség!

Fésze Rihard

 

Jobb közérzet”

Jobb közérzet, jobb erőnlét! Szívesen ajánlom másoknak!

Üdvözlettel:
Kis János Miklósné

Ne gondolkozz tovább!
Rendeld meg most!2 havit rendelek!

 

 

 

 

CSOMAGBAN OLCSÓBB

 3 havit rendelek!

Ha kérdésed merülne fel, keress minket bizalommal, elérhetőségeink bármelyikén!


Facebook


Instagram


Whatsapp

 • +36205383854