Őrizze meg egészségét a NONI kapszula segítségével!

Megrendelem!

A NONI felbecsülhetetlen értékű növény

Kínában, Indiában és Polinéziában több mint 2000 éve használják a gyógyításban. A NONI gyümölcs leve egészséget megőrző táplálék-kiegészítőként lassanként bekerült az emberek napi étrendjébe.

24 000 páciens 77%-ának beszámolói alapján megállapíthatjuk, hogy a NONI javulást eredményezett rákos megbetegedésekben, szív- és érrendszeri problémákban, cukorbetegség, és az immunrendszer működésének rendellenességei esetén.

A NONI a legerősebb antioxidáns, sejtregeneráló. 100%-ig természetes gyümölcskészítmény adalékok nélkül. Minden szükséges vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, így 2 db kapszulával helyettesítheti az összes vitaminkészítményt.

Tudjon meg róla többet itt

Z

Jótékonyan hat a vérnyomás szabályozására

Z

Segíti a gyulladásos folyamat leküzdését

Z

Megerősíti az immunrendszert

Z

Számtalan baktérium ellenszere

Z

Szabályozza az alvásciklust, a hőmérsékletet és a hangulatot

Z

Segít a depresszió leküzdésében

Z

Véd az emésztőrendszer, a szív- és érrendszer megbetegedéseivel szemben

Z

Fájdalomcsillapító hatása rendkívül erős, mégsem okoz függőséget

Z

Elősegíti a betegségek leküzdésében döntő szerepet játszó ún. T-ölősejtek termelődését

A NONI orvosi szemmel

“Néhány probléma, amelyeket a NONI gyümölcs fogyasztása kedvezően befolyásol: magas vérnyomás, menstruációs görcsök, izületi gyulladások, gyomorfekély, rándulások, sérülések, depresszió, szenilitás, emésztési zavarok, érelmeszesedés, véredény problémák, drogfüggőség, fájdalomcsillapítás és még sok egyéb. Annak ellenére, hogy a fenti lista úgy fest, mint egy kitépett lap a Vándor Kuruzslók kézikönyvéből, mégis valószínűleg konzervatív. A NONI-ban levő a szabad xeronin molekuláris szinten fejti ki hatását, és a sérült sejteket gyógyítja. Elsődleges funkciója a specifikus proteinek merevségének és formájának szabályozása. Mivel ezek a proteinek különböző feladatokat látnak el a sejten belül, érthető, hogy a Noni hatása hihetetlenül széleskörű fiziológiai reakciókat produkál.”

Dr. Ralph Heinicke

“Egy igen jelentős tanulmányon dolgozok, amelyet a Hawaii Egyetemen, az általam vezetett kutatócsoport állít össze. Korábbi, fantasztikus tapasztalataim miatt váltam érdekeltté a NONI gyümölcsről szóló tanulmány elkészítésében. Apukám egy jó barátján segített a NONI gyümölcs, később pedig én adagoltam egy haldokló kutyának. A kutya csodával határos módon gyógyult fel, és eldöntöttem, hogy többet szeretnék megtudni erről a gyümölcsről.”

Dr. Annie Hirazumi Kim
Kutató-orvos, USA

Tudományos minősítés

Az O.R.A.C. érték egy nemzetközileg elfogadott, hitelesített, szabadalmaztatott szabványrendszer, mely az élelmiszerek antioxidáns kapacitásának mértékét jelzi 100 gramm bevizsgált anyagra nézve. A számok is jól mutatják a noniban rejlő fantasztikus értéket.

340,000 » NONI gyümölcs héja
3,082 » alma
2,400 » áfonya
1,506 » NONI juice

Böngéssze a blogunkat további hasznos tanácsokért

Fokhagyma, természetes antibiotikum

A fokhagyma egyike a legrégebbi gyógynövényeknek. A  gyógyhatását, átható illatát, valamint erős ízét ismerték és nagyra értékelték már az ókorban is. Az utóbbi évtizedekben a korszerű orvostudomány intenzíven kutatja a fokhagyma hatékonyságát. A fokhagyma a Liliaceae...

bővebben

Chili egészségre gyakorolt hatásai

Nemrégiben fényt derítettek arra, hogy az erős paprikát fogyasztók körében a daganatos betegségek okozta halálozási arány a férfiak és nők körében is jóval alacsonyabb, mint azon országokban, ahol kisebb a fogyasztása, ismertette a World Health Organization (WHO). A...

bővebben

12 things Noni can do for your health

1.) Cancer Research is still in the preliminary stages, but there are signs that noni may have tumor-fighting and antioxidant effects. The National Cancer Institute is looking into research to study whether consuming noni could be a preventative step and treatment for...

bővebben